Фенклубът на Локо: 18 години упадък стигат! Ръководството на БФС да си тръгне с добро, докато все още може!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:46 / 16.11.2023
5714
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция, в която призова за участие в днешния протест пред стадион "Васил Левски" в София. От "Лаута" са убедени, че вече е паднала капката, която е преляла чашата на търпението.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на Фенклуб Локомотив Пловдив:

В последните няколко дни футболна България стана за срам пред цяла Европа. Цирковете на БФС покрай мача с Унгария обаче бяха капката, която преля от чашата на нашето търпение. В стремежа си да си осигурят комфортна тишина, Борислав Михайлов и компания постигнаха немислимото - да обединят привържениците на всички футболни отбори България срещу себе си!

Приканваме всеки, който има възможност, да се включи в обявения протест пред стадион "Васил Левски" в София. Призоваваме ръководството на БФС да загърби арогантността и самонадеяността, които демонстрира през последните дни, и да си тръгне с добро, докато все още може!

18 години упадък на българския футбол стигат!


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).