ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо и Славия взеха по точка след 2:2 при младша А
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:10 / 05.09.2010Коментари (0)1278
© Lportala.net
Локомотив и Славия си поделиха по една точка в мач от петия кръг на елитна юношеска група за юноши до 17 години. На помощния терен на Лаута, пред 60 зрители, включително и помощник-треньора на мъжете Неделчо Метушев, възпитаниците на Красимир Димитров изнесоха неубедителен мач, който с малко късмет дори и не загубиха.

Все пак до 10-та минута "смърфовете" с черен екип, можеха да поведат на два пъти, но без късмет пред гола бе Петър Челебиев. В 18-ата минута Милен Хайдутов засече центриране отдясно, което прехвърли Георги Римпопов и влетя в мрежата му за 0:1. За щастие домакините се върнаха бързо в мача, като в 24-ата минута отлична комбинация през центъра завърши с триков пас с пета на Йордан Пенев към Челебиев и последният от 15-ина метра разстреля вратаря на "белите". До края на полувремето пловдивчани ще се запомни единствено хубавият и плътен удар на Запрян Запрянов от близо 35 метра, на когото точността изневери със сантиметри.

Вторите 40 минути бяха далеч по-слаби за "черно-белите", които в последните минути дори показаха напълно безпомощно лице на терена. Все пак в 44-ата минута те поведоха в резултата, като този път Петър Челебиев пропусна подаване към себе си за Йордан Пенев. Нападателят овладя и хладнокръвно изведе своите напред. Не след дълго славистите изравниха резултата, но попадението им бе отменено заради засада, която дълго бе оспорвана. Това вдигна заряда на мача, което окрили настървените гости от столицата. Това видимо стъписа юношите на Локомотив, които до края така и не излязоха от психологическата дупка. Не закъсня и редовното изравнително попадение, дело на резервата Тодор Георгиев, който с мощен удар пред дъгата на наказателното поле прати кълбото в мрежата, след рикошет в напречната греда. В последните десет минути на мача, славистите пропуснаха да си тръгнат с трите точки, като пропуски пред вратаря Георги Римпопов направиха Кристиян Ковачев и Богомил Христов. Малко преди края на мача десният бек на "железничарите" Радоил Георгиев бе заменен принудително, заради лоша травма в глезена.

Междувременно вчера юношите на старши-треньора Стойчо Драмов паднаха лошо с 0:5 от Черно море на турнира "Петър Боянов" в морския курорт Албена. Резултатната загуба и победата на Ботев над Септември (София) с 3:0 отреди третото място в групата за "смърфовете". Днес те спорят за 5-тото място с отбора на Шумен.

Същата съдба споходи и другият отбор на Локомотив край морето. Децата на треньора Владислав Януш завършиха 0:0 с Левски (София), което се оказа недостатъчно за първото място в групата. С равни точки, но с по-добра голова разлика от пловдивчани, "сините" завършиха на първо място в групата и се класираха за полуфиналната фаза. "Черно-белите" ще продължат участието си в борба за петото място, като за целта трябва да вземат победи в последните два мача. Първият е днес от 16.00 ч. срещу тима на ЦСКА.

Източник: Lportala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: