Слаб Кабаков закла Ливърпул във Франция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
22:01 / 09.11.2023
12816
Пловдивчанинът Георги Кабаков получи привилегията да свири мач от Лига Европа и то на гранда Ливърпул в гостуването му във Франция срещу Тулуза. Сблъсъкът бе истински спектакъл и завърши инфарктно с победа за домакините с 3:2.

В добавеното време "мърдидайдци" вкараха за 3:3, но тук на сцената се появи пловдивският рефер, който отмени изравнителното попадение на гостите в нарушение на правилата. Кабаков даде игра с ръка на Макалистър при конструирането на головата атака.

Повторенията показаха, че преди топката да я срещне, рикошира в гърдите на аржентинеца, което според актуалните правила НЕ е нарушение. Освен това от тази година, пак по правилата, при игра с ръка в конструирането на атаката ВАР не може да отмени гола.

Наложи се треньорът на “мърсисайдци" след края на мача любезно да обясни на пловдивския "топ" рефер актуалните правила, защото очевидно Кабаков не ги знаеше. След грандиозната издънка, по всяка вероятност Кабаков няма да помирише футбол на високо международно ниво скоро.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 15


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).