8 играчи съдят Спартак (Пд)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:51 / 01.09.2010
2584
Осем бивши футболисти на Спартак (Пд) ще заведат дело срещу клуба, тъй като имат да получават 4 заплати. Мурад Ибрахим, Добри Орловски, Емил Аргиров-Животното, Светослав Асенов, Митко Димитров и още трима млади играчи решиха да не чакат повече.

- Наехме си адвокат и ще си търсим парите - отсякоха футболистите.

Ръководството на Спартак не се притеснява от очакваните съдебни дела.

- Когато се стигне до разглеждането на казусите, ще се види кой е прав и кой е крив - контрираха от управата на лидера в Източната "Б" група.

Иначе постепенно клубът започна да излиза от финансовата криза, в която беше изпаднал през последните няколко месеца. Футболистите получиха 3-те заплати, които шефовете им дължаха. Остана да вземат по 7 премии.

Голмайсторът на Спартак (Пд) Мартин Стефанов и Пламен Коларов пък се оплакват от травми след мача срещу Брестник, спечелен с 2:1. В петък от 11 ч. Спартак и Брестник ще се изправят един срещу друг отново, но в контролна среща.

Звездата на Брестник Явор Въндев се оплаква от болки в аддукторите. Той бе сменен рано-рано в мача срещу Спартак (Пд). Въндев ще почива до края на седмицата.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).