Полицията отказа да охранява "Голямата къща" за Локо-Видима

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
22:29 / 31.08.2010
5119
Отпадна вариантът приятелската среща между Локомотив и Видима да се проведе на стадион "Пловдив". Причината е нарочно писмо изпратено от началника на ОД на МВР - Пловдив Тодор Чонов до община Пловдив с копие до клубното ръководство. В него старши комисар Чонов отказва полицията да охранява двубоя, тъй като градският стадион няма Акт 16 за надстройката, а само за терена, пистата и първото ниво от трибуните. По думите на полицейския шеф мачът ще предизвика голям интерес и струпване на зрители, което може да застраши "сигурността на гражданите".

Целият днешен следобед ръководството на Локомотив прекара в опити да ангажира подходящ терен в близост до Пловдив, но удари на камък. Окончателно арената на контролата ще бъде обявена утре, когато се очакват още няколко отговора. Като краен вариант е предвиден помощният терен, по-известен като "Кошарата". Срещата не може де се проведе на главния терен, поради профилактиката на тревното му покритие.



Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).