Локо и Видима играят благотворителната контрола на стадион "Пловдив"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (54)
19:08 / 30.08.2010
7712
Предвидената за петък, 3 септември презсезонна контрола срещу Видима-Раковски (Севлиево) най-вероятно ще се изиграе на градския стадион "Пловдив", съобщи административният директор Атанас Узунов. Устна договорка между клуба и зам. кметът Георги Титюков е факт, но утре се очаква решението да бъде потвърдено и с официално разрешение. До тази промяна ще се прибегне, заради профилактика на тревната настилка на главния терен на Лаута, уточниха още от канцелариите на футболния клуб.

"Ще поемем всички разходи и ангажименти, свързани с организацията на срещата. Призовавам феновете ни да наблюдават мача в указаните сектори и да не заемат места по трибуните от втория етаж на стадиона, тъй като не е добре обезопасен", уточни още Узунов. 

Средствата, събрани от двубоя, ще бъдат предоставени на инвалиди.

В същото време стана ясно, че младите футболисти, привлечени това лято от Марица (Пловдив) Пламен Крачунов и Цветан Йотов ще гостуват на феновете утре от 19.30 ч. в залата за пресконференции на стадион "Локомотив". Срещите са традиционни, провеждат се всеки вторник и на тях членовете на фенклуба се срещат с футболисти и ръководители на първия отбор. Утрешната такава ще започне веднага след края на мача на юношите старша възраст. В мач от петия кръг на елитната юношеска група "смърфовете" ще домакинстват на Сливен. Двубоят е с начален час 17.30 ч. и ще се играе на "Кошарата".

Днес старши-треньорът Христо Бонев проведе първата за новата седмица тренировка, като заложи на бегови упражнения в горичката на парк "Лаута". Утре заниманието ще е само сутринта, а следобед възпитаниците му ще почиват.



Виж коментарите (54)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).