Марин Бакалов: Отново се получи страхотен празник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
20:39 / 29.08.2010
5427
"При нас проблема е как да преодоляваме противниковата защита, която обикновено е много сгъстена. 90% от мачовете ни ще минават на една врата. Понякога се получава, понякога не. Отново за пореден мач се отпускаме след като вкараме първия гол. Второто полувреме се представихме доста добре и съм доволен от комбинациите и атаките, които правеха момчетата", това заяви на пресконференцията след края на мача с Чирпан старши-треньорът на Ботев Пловдив Марин Бакалов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"За нас е важна да поддържаме мотивацията на отбора. Още веднъж се получи невероятен празник. Благодаря за поведението на нашата публика. С жеста с подписване на договора за 10-годишен наем на стадиона празника бе пълен. За пръв път от много години Ботев Пловдив има яснота относно базата. Мислим и за подобрение по стадиона, тъй като в момента той няма да покрие критериите за "А" група, към която се стремим", каза още Бакалов

"Играем си мач за мач. Сега в сряда за купата ще заложа на момчета, които не играха днес. Смятам, че футболистите са равностойни и няма да има разлика в играта. Чакаме и жълтата карта на Атанас Курдов", завърши Бакалов относно двубоя с Раковски в сряда.

Той добави още, че травмата на Стефан Костадинов е сериозна. Старши-треньорът призна, че не е ясно становището на докторите, но възгледите не са добри.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).