Коко Динев води Джими Флойд Хасълбанк в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
11:31 / 29.08.2010
6062
След като изпусна на косъм Диего Тристан, Локомотив (Пд) умува върху офертата на друга световна звезда - Джими Флойд Хасълбанк.

Холандската легенда е поставил уникални условия на Коко Динев. Бившият ас на Челси иска за начало 10 000 евро месечна заплата. Вместо премии той държи да взима по 80 евро на изиграна минута.

Бившият съотборник на Мъри Стоилов в Кампомайорензе има и трето условие - 10 000 евро лична премия на всеки вкарани 10 гола за Локо.

В момента Джими рита в холандски аматьорски тим, където бележи по 7-8 гола на мач. "Истински се забавлявам, пари не ми липсват, така че ще отида в България само при тези условия", споделил тъмнокожият нападател.

"Стъпя ли в Локо обаче ще скъсам мрежите на съперника, в отлична форма съм", заканил се 38-годишният нападател.

Както е известно, преди две години Хаселбанк бе желан и от Левски. "Сините" дори направиха официална оферта чрез мениджъра Петьо Заберски.

"Обмислях сериозно предложението от Левски, но не се разбрахме за парите", разкри тогава голмайсторът пред холандските медии.

Източник: в. "Стандарт"



Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).