Шеф на Спартак обяви защо бе уволнен Данаил Бачков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:46 / 30.10.2023
5732
Изпълнителният директор на Спартак (Пловдив) Денис Хасан отговори на въпроса, който най-много вълнува привържениците на отбора - Защо бе уволнен предишния треньор Данаил Бачков? Клубният шеф използва материал в официалната страница на привържениците на "гладиаторите", където се заформи сериозна дискусия.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Бачков бе уволнен след загубата от Марица с 0:5 за Купата на България. До този момент Спартак имаше 5 убедителни победи от 5 мача в Трета лига - Югоизточна група. На мястото на Бачков бе назначен Иван Кочев.

В няколко свои поста Хасан заяви следното:

Зачетох се в коментарите…. Благодаря за доверието, което се вижда от коментарите Ви. Отборът е в дупка след първата загуба за сезона (Хасково), безспорно е…

Млад отбор, лакатушкаме….90 процента от футболистите за първи път са на първо място! Със сигурност втория полусезон ще бъдем по-добри… и доста подсилени! Спартак ще го бъде, докато ВАС ви ИМА !

Иначе за махането на треньора - имаме две серии по 5 мача миналата година с по една победа, не сме махали никой. И миналата година загубихме с 5:0, нямаше драма…

От 3 години съм в клуба, при първата година, в която отборът е в по-слабо класиране от предходната, критиките ги приемам веднага. В крайна сметка, в това се измерва моята работа…

Решение на ръководство поради разминаване на вижданията в хода на миналия сезон и в настоящата ситуация … никога не сме били водени само от резултатите. Напротив, ако резултатите бяха на всяка цена, нямаше да сме най-младият отбор с амбиции, 50 процента от момчетата са под 20 години (надявам се по-явно да не отговарям на въпроса… заради морала).

Всеки един ръководител, начело с мен и спортния директор, сме готови за такъв момент. Спартак може без мен, Лимона и други, Спартак и БЕЗ нас ще върви нагоре. Президентът на клуба и феновете, обичащи Спартак, са причината отборът да се развива, да играе с млади момчета и всичко да е в перфектна организация в клуба. За справка: сезоните без мъжки футбол.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).