Бивш треньор на Ботев пое отбор от Трета лига

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
09:39 / 29.10.2023
5730
Георги Онов е новият старши треньор на Академик (Свищов). Дебютът на 39-годишния наставник ще е във вторник, когато “студентите" посрещат Локомотив (Горна Оряховица) в областен финал от за Купата на АФЛ.

Георги Онов е кадър на школата на Марица (Пловдив), след което дълги години бе част от академията на Ботев (Пловдив). Пловдивчанинът завоюва редица купи и отличия с малките "канарчета", а под негово ръководство потенциала си развиха Никола Илиев, Бисер Бонев и други "жълто-черни" таланти.

След няколко години в ДЮШ, последва кратък престой начело на мъжкия отбор на "канарчетата" в тандем с Петър Пенчев, а след това бе част от треньорския щаб на Азрудин Валентич и Желко Копич.

Любопитното е, че Онов заменя друг "жълто-черен" кадър начело на Академик. От началото на сезона играещият в трета лига тим бе воден от Радостин Александров, който също бе част от мъжкия отбор на пловдивчани.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).