Ботев удари Сливен в контрола, Курдов почна с головете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (132)
19:53 / 25.08.2010
17495
Ботев постигна хубава победа като гост на състезаващият се в елитната "А" група Сливен, в контрола играна днес следобед, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Канарчетата" успяха да поведат рано в резултата с попадение на Васил Гуджев. Още в 4-та минута халфът на пловдивчани даде преднина на "жълто-черните".

Домакините опитаха да отговорят на предизвикателството и организираха няколко опасни атаки и удариха греда. От своя страна "канарчетата" контра-атакуваха опасно и имаха няколко добри възможности да удвоят преднината си.

Това се случи в 43-та минута, когато новото попълнение Атанас Курдов реализира за 0:2 първото си попадение с "жълто-черната" фланелка. 

Пейо Батинов можеше да направи резултата класически още преди почивката, удряйки двете греди последователно.

След почивката двата тима направиха промени в съставите си. И двата отбора като цяло играха в тестови единадесеторки, като само около половината играчи и на Сливен, и на Ботев бяха от титулярите. Ново попадение падна пет минути преди края. За 3:0 се разписа Тодор Неделев, който обаче играе само за юношите-старша възраст в Елитната група, като чак от догодина ще почне да играе и за първия състав. 

Минути преди последния съдийски сигнал Сливен успя да вкара почетно попадение чрез Мирослав Миндев. След това Роналд Донев можеше отново да изведе Ботев с три гола напред, но мощният му шут от 40 метра срещна гредата на вратата на Сливен.

Следващият официален мач на "канарчетата" е в неделя у дома срещу Чирпан от 18:00 часа. Днес основният съперник на Ботев в Югоизточната "В" група - Нефтохимик игра отложеният си мач от първия кръг на първенството. Бургазлии победиха трудно с 2:1 Розова Долина в Казанлък и се изравниха с Ботев на върха с пълен актив от шест точки.



Виж коментарите (132)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).