В Ботев се чудят дали да пуснат пълния капацитет на "Колежа" за Локо София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:29 / 23.10.2023
4098
Сериозна дилема стои пред ръководството на Ботев (Пловдив). В четвъртък "канарчетата" приемат Локомотив (София), а мачът е в крайно неподходящ час - 12:30 на обяд.

На 20 октомври "жълто-черните" обявиха в официалния сайт, че Трибуна ЮГ, както и Трибуна Север остават затворени към този момент поради ремонтите дейности на стадион "Христо Ботев". 

"Канарчетата" добавиха и информация, че притежателите на абонаментни карти за Трибуна ЮГ ще могат да използват своите места в сектор С, блок 15 в Трибуна Изток, а тези за Трибуна Север ще използват местата в сектор С, блок 22 отново на Трибуна Изток, а Блок 15 (Трибуна Изток) за момента остава извън продажба.

Малко по-късно в същия ден в публичното пространство се появи писмо, в което е упоменато, че двете трибуни могат да бъдат използвани, ако се изпълнят няколко предписания.

Тази сутрин пловдивчани публикуваха информация за мача, а в статията за билетите текстът вече е променен и гласи:

"Информация за притежателите на абонаментни карти за Трибуна Север и Трибуна ЮГ, както и евентуално пренасочване на местата им ще бъде допълнително предоставена от страна на клуба."

Към този момент не е ясно какво решение ще вземе "жълто-черното" ръководство и дали ще отвори двете трибуни зад вратите.

Със сигурност безумният час на мача ще лиши много хора от възможността да посетят двубоя на любимия си отбор и да подкрепят пловдивчани в битката със "столичните железничари".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).