Затвориха две трибуни на "Колежа" за следващия мач на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:22 / 20.10.2023
3825
Ботев стартира продажбата на билети за мача с Локомотив (София). Срещата от 15-ия кръг на Първа Лига е в четвъртък (26.10) от 12:30ч. на стадион "Христо Ботев".

*ВАЖНО: Трибуна ЮГ, както и Трибуна Север към този момент остават затворени поради ремотните дейности на стадион "Христо Ботев". Притежателите на абонаментни карти за Трибуна ЮГ ще могат да използват своите места в сектор С, блок 15 в Трибуна Изток, а тези за Трибуна Север ще използват местата в сектор С, блок 22 отново на Трибуна Изток. Блок 15 (Трибуна Изток) за момента остава извън продажба.

Билетите са налични онлайн на сайта kolezha.bg. Пропуските ще се продават на стадион "Христо Ботев" и във фен магазина на ул. Райко Даскалов 40.

При закупуване на билети online, получавате 5% отстъпка от цената на билета.

Цените на билетите са както следва:

- Трибуна Изток – 15лв.

- Централна трибуна (блок А1 и А7) – 15лв.

- Централна трибуна (блок А2 и А6) – 20лв.

- Централна трибуна (блок А3, А4, А5) – 30лв.

- Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 30лв.

- Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 70лв.

- Деца до 4 години (включително) - влизат безплатно на мачовете (без място)

- Всички деца на и над 5 години, всички ученици и студенти (при представяне на студентска книжка) използват 50% отстъпка от цената на билета (за тях билетите ще се продават само на каса и в магазините)

- Пенсионери над 65 години - използват 50% отстъпка от цената на билета, като имат място на трибуните (за тях билетите ще се продават само на каса и в магазините)

- За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Пропуските за феновете на Локомотив (София) могат да бъдат закупени в деня на мача на каса пред гостуващия сектор, съобщиха от "жълто-черния" клуб.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).