Берое обяви групата за Локо, капитанът го няма

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:28 / 20.10.2023
993
Берое гостува на Локомотив Пловдив в двубой от 14-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Локомотив“ е днес с начален час 19:15ч. и ще бъде ръководена от Мартин Великов с помощници Христо Хаджийски и Мирослав Симеонов. ВАР рефер ще е Иво Андреев.

Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари определи група от 20 играчи за двубоя, съобщи сайтът на "заралии". Сегундо Пачаме се завръща от контузия, а юношата на клуба Стилиян Русинов за първи път попада в групата на първия тим.

Цялата група на Берое за мача с Локомотив Пловдив:

Родриго Ачинели, Хуан Пабло Лунгарсо, Густаво Каскардо, Франко Минго, Франческо Селесте, Лучиано Скуадроне, Жорди Говеа, Леандро Годой, Енцо Ойос, Джани Политино, Викторио Вълков, Стилиян Русинов, Едвин Ласо, Илиян Стоянов, Васил Василев, Сегундо Пачаме, Стефан Гаврилов, Вини Трибуле, Бруно Шмуц, Майк Севайос

Plovdiv24.bg припомня, че във вчерашния ден се появиха информации за капитана на тима Божидар Пенчев, че е разтрогнал договора си със "заралии".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).