Томаш много харесвал изгонен от Ботев заради бой със съотборник! Притеснявал се обаче от феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:53 / 19.10.2023
5244
Спортно-техническото ръководство на Локомотив Пловдив обмисля интересен трансферен ход. Черно-белите са набелязали освободения от Ботев (Пловдив) халф Реда Рабей. Както е известно, във вторник "канарчетата" обявиха, че се разделят с полузащитника по взаимно съгласие.

Истинската причина е, че Рабей се е сбил със свой съотборник при жълто-черните - Точукво Ннади. Това е накарало ръководството на Ботев да махне играча.

Не е тайна, че старши треньорът на "смърфовете" Александър Томаш харесва много Рабей. Не е изключено играчът да се озове на "Лаута“, твърди в днешния си брой "Тема спорт". Единственото му притеснение било как ще го приемат феновете на Локомотив, след като е играл за Ботев, но историята вече помни доста такива рокади.

Интерес към Рабей има от още два тима от Първа лига, допълва вестникът, без да конкретизира имена.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Реда Рабей може отново да играе в България едва след подновяването на сезона през февруари 2024 година. До отварянето на следващия трансферен прозорец той ще може спокойно да обмисли всички варианти за продължаване на кариерата си.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).