Димитър Бербатов: Лечков да си говори глупостите! Трябва да спрем злото в българския футбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:33 / 18.10.2023
4107
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов заяви, че не желае да води дискусия с вицепрезидента на централата Йордан Лечков. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед определи Лечков като човек, който "симулира дейност".

"Когато Йордан Лечков се кандидатира за президент, тогава може да говорим с мен. Аз мога да говоря и е нормално да говоря с президента, аз съм кандидат за президент, не говоря с вицепрезидент, който симулира дейност. Лечков после си го търсете и да си говори глупостите. Трябва да се събудим, говоря като гражданин, който се интересува от футбол и иска това управление да го няма. Трябва да има честен конгрес, на който клубовете да не бъдат сплашвани.

От две години показваме, че трябва да дойде промяна, след като толкова време не показваме резултати. УЕФА и ФИФА странно отсъстват. Държавата не иска да работи с тях, което е правилно, но в крайна сметка спортното министерство трябва да бъде медиатор. Който е министър, дава лиценз на БФС.

Фактите са там, те си говорят - съдилища, некомпетентност, корупция, хора, които управляват черното тото. Трябва да вземеш позиция, не може да се криеш. Трябва да се опитаме да спрем това зло, което се случва в българския футбол. Или нещо крепи тези хора, или те се мислят за недосегаеми. Това също дразни, както и боли. Всеки трябва да изяви позицията си по някакъв начин", каза Бербатов пред "Дарик".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).