ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
5 отбора са без загубени точки в ЮИ "В" група след 2-и кръг
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:45 / 22.08.2010Коментари (24)4788
© Plovdiv24.bg
Пет отбора нямат нито една загубена точка след първите два кръга в Югоизточната "В" група. С пълен актив на върха са Созопол, Тунджа (Ягода), Ботев (Пловдив) и Ботев (Гълъбово), които спечелиха и двете си срещи до сега. Созопол и Ботев (Гълъбово) са единствените два отбора, които до момента нямат допуснат гол. Най-резултатното нападение пък е на Тунджа (Ягода), които са вкарали общо 9 гола. Петият отбор без загубени точки до момента е Нефтохимик, който обаче е играл само един мач до сега.

"Шейховете" победиха като гост Габровница (Горно Сахране) с 3:1. Созопол надигра с 4:0 Загорец също като гост. Тунджа (Ягода) записа убедителен успех с 5:2 над Свиленград. Също с 5:2 Марица победи Тунджа (Ямбол) като гост. Ботев (Гълъбово) пък се наложи с минималното 1:0 като гост над Чирпан. Ботев (Пловдив) победи вчера с 5:1 Левски (Карлово). Пълното класиране с всички резултати можете да видите в секцията Статистика на Plovdiv24.bg.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 29.08.2010 г.
0
 
 
Това не е добре за тия ягоди че стават внимание в нашите очи ! Просто ще ги размажем на ягодов мармалад и ще ги излапаме - това е БОТЕВ ПЛОВДИВ !!! Ей , това не е доко-моко... 38 кръга - 38 победи ! Това е разписанието ! Е може един равен най-много на Лазур - не повече
-5
 
 
Отбора на Ягода се очертава като фаворит явно.
+3
 
 
Тези Тунджа Ягода са "уникален" отбор.Тази година ще домакинстват на ст.Локомотив в Стара Загора.Миналата година играха под името Левски и домакинстваха в Ягода.И двата мача с Нефтохимик бяха "уникати". В Бургас до към 75 минута водехме с 5:1 и тогава като смяна влезе този Р.Теодосиев,започна се едни заплахи към нашите млади футболисти които тогава заместваха старите в защитата поради контузии-изкормване,убиване-и т.н. Нашите си глътнаха граматиката и резултата стана 5:4. ...В Ягода пък домакините поведоха до 15 мин с 3:0 след 3 дузпи-все съмнителни,а когато е имало 4та дузпа-вече реална -съдията не я свирил.Мача завърши 3:1 за тях.
+1
 
 
аз доколкото знам това тунджа ягода е отбор на румен теодосиев от бургас - бивш щангист - европейски шампион - много лек форд.....не ви трябва да знаете.....резултата там ще е какъвто румен каже.....или трябва да му се плати, иначе гостуването там е ад.....ей такива като него опропастяват футбола в България.....за жалост има още кой да ги търпи такива:(
+4
 
 
Не виждам начин Ботев ПД да не завърши на първо място. Аййй Канари! На всички които умаловажават това което се случи в Ботев само мога да им пожелая това да не случва на любимият им отбор без значение дали се казва Локо Пд, ЦСКА или Ягода. Но Ботев ще се върне на върха!!!
+3
 
 
може да е трудно важното накрая да сме щастливи тоест догодина в б група.завинаги ще бъдеш ти в нашите сърца с тебе ще вървим дори до края на света ооооо ботев пловдив! НАПРЕД КАНАРИ!
+5
 
 
Ей такива като теб и 20 века да са под турско робство пак ще си мълчат и живуркат, МИШОК ПРОСТ.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
ще е адски оспорвано първото място АДСКИ и ще ни е много трудно успех на БОТЕВ -господарите на Пловдив
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дори когато връстниците й броят до 12, тази хубавицата мисли само за футбол
Славия се раздели с бивши играчи на Локо и Ботев
Дамите на Пълдин се отдалечиха от бронзовите медали след реми в Севлиево
Балтанов подписа нов договор и се снима с Платек
Ботев прикани феновете да се снимат с купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: