Ботев разби Левски (Карлово) с 5:1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (118)
20:29 / 21.08.2010
23166
Ботев победи с категоричното 5:1 Левски (Карлово), в мач от втория кръг на Югоизточната "В" група. Двубоят се игра на стадион "Христо Ботев". "Канарчетата" не срещнаха никаква съпротива от своя съперник.

Още от самото начало "жълто-черните" окупираха вратата на своите символични домакини. Първия гол падна едва в 18-та минута. След няколко пропуска Иван Площаков с глава отбеляза, след центриране на Стефан Костадинов от пряк свободен удар.

След гола "канарчетата" намалиха оборотите, но отново контролиха положението. В 42-та Байрев нацели гредата след корнер, Костадинов овладя отбитата топка и центрира към Площаков, който отбеляза гол-близна ка първото попадение.

През второто полувреме домакините започнаха отново по-активно. В средата на полувремето Ридван Хаджифейзула надбяга защитата на Левски и пусна технично покрай вратаря за 3:0.

В ответната атака гостите отбелязаха за 3:1 с първия си точен удар. С тупалка от 35 метра Стоян Маринов не остави никакви шансове на вратаря Николов.

Последваха нови две попадения на "жълто-черните". Първо Стефан Костадинов бе изведен срещу вратаря и технично го прехвърли за 4:1.

В самия край на двубоя, след пробив от ляво, Светослав Асенов оформи крайното 5:1.



Виж коментарите (118)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).