Агентът на Джовани "саботирал" преговорите за нов договор с Локо?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:55 / 13.10.2023
3908
Ръководството на Локомотив Пловдив няма да бърза да предлага нов договор на лидера си Димитър Илиев. Контрактът на черно-белите изтича в края на сезона. На 25 септември нападателят стана на 34 години. Шефовете на "смърфовете" искат да задържат капитана, но оферта за нов контракт ще се обсъжда на по-късен етап.

Засега от "Лаута“ са преценили, че приоритетно ще е задържането на вратаря Динко Хоркаш и крилото Джовани. И двамата са в позицията на Димитър Илиев с изтичащи договори през юни 2024 година. С капитана на отбора развитие се очаква през пролетта.

С Джовани и Хоркаш вече се водят преговори, но на този етап няма развитие. Агентът на бразилеца засега "саботирал“ нещата, като между двете страни имало известно разминаване в условията, твърди "Тема спорт“. Интерес и към двамата не липсва, както от България, така и от чужбина. От 1 януари вратарят и крилото ще са свободни да преговарят с всеки клуб и да подписват предварителни споразумения.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).