БФС още мълчи, но мачът е потвърден: Локо гостува с половин отбор на Добруджа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
11:52 / 10.10.2023
5611
Без деветима свои футболисти Локомотив Пловдив ще гостува на Добруджа за Купата на България. Двубоят все още не е обявен официално от БФС, но пък това вече направиха домакините, както и телевизията, която ще излъчва срещата, провери Plovdiv24.bg.

"В събота Добруджа посреща лидера в efbet лига Локомотив Пловдив в мач от турнира за Купата на България. Да подкрепим отбора всички заедно", написаха от втородивизионния клуб в официалната си страница.

Диема спорт ще излъчи пряко срещата, която започва в 13,30 часа. От 13,00 пък стартира студиото за мача, а телевизионната програма вече също е обявена официално.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че за този мач черно-белите ще бъдат без наказаните Евандро, Хорхе Сегура и Ангел Лясков. Освен това Александър Томаш няма да може да разчита на повиканите в националните отбори Христо Иванов, Ефе Али, Петър Андреев и Алфа Конте. Трайно контузени са централните защитници Калоян Костов и Тодор Павлов.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).