Ботев ще "гостува" на Левски Карлово в Пловдив в събота

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
13:22 / 17.08.2010
7999
Двубоят между Левски Карлово и Ботев Пловдив от втория кръг на Югоизточната "В" група ще се играе в събота от 18:30 часа на стадион Христо Ботев. По програма домакин на двубоя е Левски, но местната полиция е отказала да охранява двубоя поради голямото количество фенове на Ботев, които се очаква да присъстват на мача и липсата на обособен сектор за гости, който се изгражда в момента. Така се стигна до компромисното решение двубоят да бъде в Пловдив.

Другата промяна е, че двубоят ще е в събота, а не в неделя. Причината е, че в неделя от 18 часа е двубоят на Локомотив Пловдив с Литекс Ловеч и за да се избегнат инциденти със засичане на фенове на големите пловдивски агитки, двубоят на Ботев бе преместен за събота.

В тима пък на проби пристигнаха двама бразилски футболисти. Те първо бяха предложени на Локомотив, но старши-треньорът Христо Бонев не ги одобри. Те ще се пробват в двустранна игра на тима.

След напускането на Борислав Караматев пък стана ясно, че има вероятност Костадин Видолов да си извади картотека и да се завърне на терена. Иначе само двама футболисти са със здравословни проблеми в състава на Ботев - Красимир Кръстев още лекува болки в корема, а Димитър Байрев има травма, но най-вероятно ще се възстанови за мача с Карлово.

"От този мач не очаквам нищо друго, освен победа", заяви за Plovdiv24.bg старши-треньорът на "канарчетата" Марин Бакалов. Повече за очакванията си за двубоя и бъдещето на Ботев Пловдив лично от мениджъра на тима и председател на Управителния съвет на сдружението ще можете да видите по-късно днес в тазседмичното предаване VIP Sport само в Plovdiv24.bg.


Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).