Битка за върха! Локомотив с шампионски ребус срещу Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
07:30 / 07.10.2023
5695
Локомотив (Пловдив) гостува на Черно море във Варна в дербито от 13-ия кръг на Първа лига. Двубоят е днес от 20:15 часа на стадион “Тича".

Ще се окаже ли фатален кръг номер 13 в родния елит за серията на Черно море? “Моряците" са единственият отбор в шампионата без поражение.

Със същата статистика можеше да се похвали и пловдивското Локо, но в последния кръг “смърфовете" допуснаха домакинско поражение от ЦСКА-София.

Разликата между двата тима, които са окупирали върха в класирането, е една точка в полза на пловдивчани.

Треньорският сблъсък между Илиан Илиев и Александър Томаш ще има голямо значение за крайния изход. Ще успее ли ученикът да надхитри учителя или опитът на Илиев ще каже своята дума.

Чисто стратегически, равенството също влиза в сметките на Локомотив, тъй като хиксът ще остави “смърфовете" на върха. От друга страна, тимът на ЦСКА-София набира сили и също подгони първото място.

Двубоят между Черно море и Локомотив ще бъде ръководен от Георги Давидов с помощници Иво Колев и Мартин Венев. За системата VAR ще отговарят Иво Андреев и Милен Арабаджиев.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).