Бивш треньор на Спартак пое отбор в Трета лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:11 / 04.10.2023
3637
Данаил Бачков е новият треньор на Третодивизионния "Родопа“ (Смолян). Футболният специалист бе представен от президента на клуба Николай Мелемов, вицепрезидентът Валентин Кюлхански и от днес той застава начело на "зелено-белите“.  С добре дошъл го приветства и зам. – кмета на Община Смолян Марин Захариев.

"Данаил  Бачков е добре познат на футболните среди в Смолян. Бил е футболист тук и е помагал на отбора в трудни моменти. Пожелавам успех на всички ви“, заяви преди първата тренировка на новия треньор Николай Мелемов. 

Президентът на "Родопа“ подчерта, че пред отбора няма поставени цели, като желанието му е отборът да играе добре, да радва феновете и да се налагат младите таланти. 

От своя страна Бачков благодари за доверието, като подчерта, че е имал други предложения, но избрал "Родопа“. 

"Смолян и този отбор са ми на сърце. Тук играх няколко сезона и се чувствам като у дома си. Когато Валентин Кюлхански, на който му имам пълно доверие ми направи предложението не се замислих и приех веднага, въпреки, че имаше и други“, коментира Бачков. 

Той подчерта още, че в "Родопа“ има много добри футболисти и доста млади, която е и една от причините да пристигне отново в Родопите. 

"Искам всеки един отбор да се съобразява с "Родопа“ на Стадион "Септември“, както беше преди. Знам, че няма да стане бързо, но знам и че можем“, добави Бачков. 

От своя страна футболистите благодариха на ръководството на тима и пожелаха успех на новия наставник, като го увериха, че ще дадат всичко от себе си за успеха на "Родопа“, съобщиха от официалия сайт на тима от Смолян.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).