Керкез след успеха над Берое: Не сме постигнали нищо, предстоят ни много трудни мачове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
22:14 / 30.09.2023
5845
Старши треньорът на Ботев Душан Керкез говори след победата с 4:1 срещу Берое. Наставникът остана доволен от футболистите си и заяви, че предстои още много работа пред "канарчетата".

"Най-важно е, когато нападателите вкарват. Футболът е отборна игра, всички помогнаха за тези попадения. Накрая един футболист отбелязва. Програмата ни беше трудна, но видяхте прогреса на Ботев, стъпка по стъпка. Очаквах, че ще е трудно, играчите бяха психологически долу. Ние загубихме част от мачовете, днешният беше много важен за играчите. Трябва да продължим да работим", сподели той.

"Ако погледнете 90 минути, да, това бе най-доброто ни представяне. Играчите работят много. Не сме постигнали нищо, предстоят ни много трудни мачове. Важно беше, че срещата не бе без фенове. Тази подкрепа днес, само искам да благодаря от сърце, невероятно е", каза още Керкез.

"Винаги има напрежение във футбола. Хората никога няма да са доволни, трябва всеки мач да се доказваш и да взимаш резултати. Това е голяма мотивация за нас. Бароан е част от отбора, трябва да работи усилено, за да се доказва. Всеки може да забрави, че е вкарвал много голове миналия сезон, трябва да се доказва всеки ден", допълни треньорът.

"Не знам какво ще е достатъчно за победата, гостуваме на ЦСКА 1948, играем със силен отбор. Ще се подготвим много добре за един труден мач. Всеки мач е различен, трябва да вярваме на себе си и качествата си, и резултатите ще дойдат", завърши той, цитиран от Gong.bg.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).