Треньор на Берое: Надяваме се на победа срещу Ботев, даваме шанс на младите българи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:13 / 29.09.2023
1427
Помощник-треньорът на Берое Пламен Липенски внесе яснота около случващото се в клуба и собственика Ернан Банато.

"Няма поводи за тревоги в Берое. Аз съм в контакт със собственика Банато. Говорихме ползотворно в последните дни. Има забавяне на една заплата, но е само 5-6 дни. Имам уверението му, че през следвaщата седмица всичко ще бъде изчистено. В някои клубове забавянето е доста по-сериозно, няма място за притеснение. Работим постоянно в името на Берое", сподели пред "Тема Спорт“ Липенски.

"Нужно е време. Банато е нов човек за българския футбол и за родната действителност. Ще му трябва период да свикне с всичко. Вярвам, че нещата ще се развиват в положителна насока. Има проблеми с неговото идване в България, но сме в постоянен контакт."

Отборът се представя повече от добре, като се има в предвид, че бе изграден за дни и в движение. Имаме много нови играчи, на които също е нужно време. Даваме шанс и на младите ни български момчета."

"Надява се на добро представяне в дербито с Ботев Пловдив и дано се върнем към победите. Ние сме отборът с най-много дебютанти играчи от собствената школа. Новият старши треньор Ачиари се вписва много добре в колектива и следи и подрастващите. Ходи да гледа дублиращия отбор. Щом има момчета с преспектива там винаги са добре дошли в пръвия състав", добави Липенски.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).