Тактика за Ботев преди Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:03 / 28.09.2023
4198
Отборът на Ботев (Пловдив) започна подготовка за "Битката на Тракия" срещу тима на Берое (Стара Загора). Срещата е в събота от 20:00ч. на стадион "Христо Ботев".

"Канарчетата" впрегнаха сили часове след поражението от Черно Море във Варна. Те проведоха възстановителна тренировка във Варна, след което отпътуваха обратно за Пловдив.

В днешния ден те проведоха тактически занимания и упражнения на Спортен комплекс "Никола Щерев - Старика". Към групата се присъединиха Реда Рабей и Антоан Бароан, които пропуснаха срещата във Варна поради вирусно заболяване.

Рой Херман също взе участие в тренировъчния процес. Хидайет Ханкич все още е с вирусно заболяване, съобщиха от "жълто-черния" клуб.

В петък ботевистите ще направят последно занимание на "Колежа", а в събота се изправят за 112-ти път в историята си срещу Берое в "Битката за Тракия".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).