Директор на Созопол преди Спартак: Очаквам да победим, лесно е да си от Пловдив в Трета лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:30 / 25.09.2023
1723
Спортният директор на Созопол - Румен Димов, сподели очакванията си за предстоящото дерби със Спартак (Пловдив). Двубоят е в сряда от 18:00 часа в Созопол.

"Виждам едно израстване на младия ни отбор. Треньорският екип работи сериозно и се надявам тази работа да ни донесе и резултати. Същевременно все още се приспособяваме към футбола, който се играе в Трета Лига. Въобще всичко е много различно в аматьорския футбол, но ще успеем."

"В сряда приемаме Спартак Пловдив на Арена Созопол. Очаквам моя отбор да победи, защото знам възможностите на момчетата. Знам потенциала на треньорите и футболистите, който е доста по-голям от показания до момента. Гостите се представят отлично до момента, но не са срещали по-труден съперник до момента."

"Днес е много лесно да си отбор от Пловдив в Трета Югоизточна Лига. В нея участват десет отбора от Пловдив и региона! Десет! Не е малко, нали! Няма пътувания, по-малко разходи, повече класни футболисти - всичко е по лесно. Но ние обичаме да играем да играем срещу такива отбори като Спартак Пловдив, особено на Арена Созопол.", заяви Димов пред официалната facebook страница на морския тим.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).