Лидерът в Първа лига определи цел №1 за зимния трансферен прозорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
11:17 / 22.09.2023
9300
Летният пазар у нас затвори преди две седмици, но в Локомотив Пловдив вече са започнали работа по зимната селекция. Спортният директор на "смърфовете" Илко Пиргов се очаква да замине на мисия в Южна Америка, където ще гледа предложни футболисти.

Приоритет ще бъде привличането на централен нападател. Това ще е цел номер едно през зимния трансферен прозорец на сегашния лидер в Първа лига. В момента на "Лаута“ разполагат само с един типичен играч за върха на атаката – Георги Минчев.

Неговият договор обаче изтича през лятото на 2024 година, както и на още четирима основни играчи. В клуба вече са започнали акция "нов контракт“, като поетапно ще започнат преговори за удължаване с вратаря Динко Хоркаш, звездата Джовани, капитана Димитър Илиев и Бабакар Дион, твърди "Тема спорт". Последният бе пред трансфер в швейцарския Грасхопърс през лятото, но нещата се провалиха в последния момент. Той обаче е малко вероятно да остане и през зимата пак ще бъде направен опит да бъде продаден, за да може клубът да изкара свежи средства.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).