Дербито между Ботев и ЦСКА-София вдига страстите на "Колежа"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
08:00 / 22.09.2023
5031
Ботев (Пловдив) приема ЦСКА – София в дербито от 10-ия кръг на Първа лига. Двубоят е тази вечер от 20:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

Пълни трибуни очакват двата отбора, които се намират в подем. Феновете на двата тима очакват победа от своите любимци, а сблъсъкът се радва на огромен интерес.

Мачът ще бъде дебют за "армейците" на реконструирания стадион "Христо Ботев". За последно двата отбора играха на "Колежа" в края на 2013 година, а "канарчетата" се наложиха с 2:1.

Ботев се представя силно в последните си мачове. След победите над Етър и Славия, "канарчетата" изиграха много добър мач при визитата на Лудогорец. Победа над ЦСКА-София ще качи "жълто-черните" в горната половина на класирането.

От своя страна "червените" традиционно са въвлечени в битката за титлата. В последните 4 кръга столичани имат 3 победи и един хикс. Настроението в лагера на "армейците" е приповдигнато след символичната победа в последния кръг над ЦСКА 1948.

Двубоят между Ботев и ЦСКА-София ще бъде ръководен от Георги Давидов, с помощници Георги Дойнов и Илиян Капарашев. За системата ВАР ще отговарят Волен Чинков и Дениз Соколов.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).