Томаш: Чувал съм по-големи и добри треньори да казват, че 1:0 е шампионска победа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
20:07 / 17.09.2023
7808
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш направи интересен коментар след победата на своя тим с 1:0 над Етър.

Ето какво заяви специалистът след края на двубоя на стадион "Ивайло":

Изцяло контролирахме играта. Но се получи същото както срещу Пирин - червен картон. Още тогава се обърнах към колегите и казах, че това ще ни обърка сметките. Търсихме да вкараме гол в сгъстените от противника пространства. Успяхме веднъж, имахме шанс и за втори гол, но за съжаление не се получи.

Но в крайна сметка поздравявам футболистите си. Все пак е успех.

Започваме малко бавно и лежерно - неща, които не ми харесват. Но това ще го кажа в съблекалнята. Отдавам това на психика, на психология. Чувал съм по-големи и добри треньори да казват, че 1:0 е шампионска победа.

Вярвам и се надявам футболистите да оценят ситуацията. Аз съм убеден, че ще го направят. Въпросът е да не е много късно.

Във всеки един мач очаквам футболистите да оценят ситуацията. Да уважават нашата публика, която днес отново ни накара да се чувстваме като у дома си. Трябва да се търси максимума от всеки двубой.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).