Ханкич, Рабей и Работов отпадат за Лудогорец, много проблеми за Керкез

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
15:17 / 15.09.2023
3947
Отборът на Ботев (Пловдив) проведе последната си тренировка преди визитата на Лудогорец. Заниманието се проведе на стадион "Христо Ботев".

Старши треньорът на отбора Душан Керкез ще може да разчита на всички футболисти освен контузените Мохамед Брахими, Дилан Мертенс, Амаду Думбуя, Уме Емануел и Реда Рабей, пише официалният сайт на "канарчетата".

Извън сметките остава и титулярният вратар на "жълто-черните" Хидайет Ханкич, който получи удар в главата по време на една от тренировките на отбора.

Станислав Работов също няма да пътува за Разград. Защитникът лекуваше вирусно заболяване през седмицата.

Към основната група от футболисти се присъединиха Йонас Там и Фаустас Степонавичюс, които изиграха своите евроквалификации с националните отбори на Естония и Литва.

Двубоят срещу Лудогорец е в събота (16.09) от 20:00ч. на стадион "Хювефарма Арена". Той ще бъде и официален дебют на новия старши треньор на "канарчетата" - Душан Керкез.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).