Още чакат двамата нови на Лаута, Акалски за сега остава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:15 / 02.08.2010
2831
Двамата нови нападатели, които се очакват на Лаута все още не са пристигнали. В Локомотив очакват футболист от Конго и от Латвия, които да се борят за последното място за чужденец с Басалия Саканоко, който вече се аклиматизира в Пловдив. И тримата са централни нападатели. "Ще работим по селекцията до последния възможен момент. Всеки по-добро попълнение, което намерим, ще е хубаво за нас", заявиха от Лаута.

След като Кирил Акалски остана извън групата за мача в Севлиево с Видима-Раковски, отново се появиха слухове, че талантливият страж иска да напусне Лаута. Много отбори от "А" група проявяват интерес към стража. "Аз лично не знам той да има желание да напуска Локомотив Пловдив", заяви за Plovdiv24.bg административният директор Атанас Узунов. За сега Акалски все още е футболист на Локомотив и продължава да тренира с отбора.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).