Любимец на бултрасите развали дебюта на Керкез, Крумовград удари Ботев в голово шоу

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
13:40 / 09.09.2023
12259
Крумовград записа успех с 4:2 над Ботев (Пловдив) в контролна среща. Мачът се игра на стадион "Христо Ботев", като бе скрит от фенове и журналисти.

Двубоят бе неофициален дебют на Душан Керкез начело на "канарчетата". Новият наставник на "жълто-черните" реши да започне двубоя с едва един българин и десет чужденци в стартовата 11-ка.

Срещата се състоя от 4 части по 30 минути. След първата половина от мача "жълто-черните" водеха, но допуснаха пълен обрат.

Последното ново попълнение Антоан Конте откри резултата с глава, а в края на първата част Антоан Бароан покачи на 2:0.

Преди почивката Китан Василев намали резултата за 2:1. Появилият се от скамейката Димитър Тонев, който е един от любимците на "жълто-черната" публика, развали дебюта на Керкез с две попадения.

Първият гол дойде след продължителна атака и удар от границата на наказателното поле, докато второто попадение бе с мощен шут от средна дистанция.

Малко преди края на срещата друг футболист, минал през "жълто-черните" - Александър Колев, също записа името си сред голмайсторите, оформяйки крайното 2:4.

Стартовият състав на Ботев: Хидайет Ханкич, Джеймс Етоо, Антоан Конте, Джаспър Ван Хертъм, Константинос Балоянис, Антонио Перера, Реда Рабей, Точукву Ннади, Самуел Акере, Ивелин Попов, Антоан Бароан


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).