Шеф на Чукарички за новия треньор на Ботев преди две седмици: Към него има оферти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:45 / 04.09.2023
5604
Считаният за нов треньор на Ботев (Пловдив) Душан Керкез се радва на добра репутация в бившия си клуб, показа проверка на Plovdiv24.bg. При раздялата със сръбския клуб треньорът е изпратен със специално интервю на техническия директор.

В сайта на Чукарички г-н Горан Гръкинич благодари на Керкез и споделя, че към него има оферти. Интервюто е публикувано преди две седмици.

Ето и какво заявява техническият директор на Чукарички:

"Благодаря на Керкез за всичко, което направи за клуба, а факт е, че направихме невероятни неща. Що се отнася до напускането на Керкез, имаше известно насищане в съблекалнята. Не беше като в началото."

"Работеше добре, имаше коректно отношение. Той също имаше оферти, някои играчи се готвеха да си тръгват и тогава имаше известно насищане. Нова енергия, трябваше млад треньор. Всички се съгласихме, че трябва да дойде някой, който е минал през клубната система."

"Чукарички израсна през последните две-три години, има много големи амбиции. Честно казано очаквахме малко по-добра игра, енергията също не беше добра. Мислехме за Матич още преди Керкез, но тогава той нямаше лиценз.", заявява Горан Гръкинич пред клубния сайт на Чукарички.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).