Любо Пенев: Три от головете на Локомотив бяха нередовни! Не разгледаха и две чисти дузпи за нас

Автор: Стойчо Генов
Коментари (13)
00:26 / 26.08.2023
9349
Треньорът на Хебър Любослав Пенев обвини съдията Валентин Железов като главен виновник за загубата на своя тим с 3:4 от Локомотив Пловдив. Според бившия национал три от попаденията на черно-белите били нередовни, а освен това имало две 100-процентови дузпи за Хебър, които съдийската бригада дори не разгледала с VAR.

Ето какво заяви Пенев след крлая на мача в Пазарджик:

Искам да похваля момчетата, играхме много добре, продължаваме да израстваме. Не съм съгласен как бе ръководен мача срещу нас. Три от головете на Локомотив Пловдив не бяха редовни и трябваше да се вземе отношение. Има ръка на Георги Минчев в наказателното поле при първия гол, няма корнер при втория. След това нямаше никакъв фаул, след който дойде центрирането за четвъртото попадение.

Много лесно се свири срещу Хебър и имам обяснение за това. Знам кой е собственикът на Локомотив и знам какъв надпис стои на гърба на реферите.

Не разваляме празника, а футбола. Нямат право да се подиграват по този начин. Освен това имаше две чисти дузпи за нас, които въобще не се разгледаха. Момчетата бяха перфектни, допуснахме голове, но казах защо не сме крайният победител. Не приемам, че има такива мачове. Защото основният виновник минава много бързо през тунела, става и си тръгва.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).