Шеф на Спартак: Винаги играем честно! Знайни и незнайни герои спекулират с името на клуба ни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:47 / 25.08.2023
2058
Изпълнителният директор на Спартак (Пловдив) Денис Хасан използва официалния клубен сайт, за да направи обръщение към привържениците на отбора, както и към футболната общественост. Повод за реакцията бяха нападките, които отправи към "синьо-белите" президентът на ФК Сливен Ивайло Русков.

Той в прав текст заяви, че Спартак бил поръчков отбор на Димитър Бербатов, че участвал в нагласени мачове, а поведението на футболистите при разгрома с 21:0 над Сливен било комплексарско.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на Денис Хасан:

Уважаеми привърженици на Спартак Пловдив, 

Уважаеми привърженици на футбола, 

С най-голямо учудване неизвестният ни досега президент на ФК Сливен Ивайло Русков по най-безпардонен начин изрече куп лъжи в интервю за Sportal.bg за футболен клуб Спартак.

И по конкретно, че сме отбор на г-н Димитър Бербатов и имаме нагласен резултат в мач с Карнобат.

По този повод искам да заявя:

1. Никога сме нямали нищо общо с г-н Димитър Бербатов. Нашият клуб не е участвал и по никакъв начин няма намерение да участва в боричкания за власт. 

2. Недопустимо е човек, който не е присъствал на даден мач да коментира определен резултат. Спартак винаги е играл честно и излиза на терена само за победа.

3. Относно мача със Сливен искам да кажа, че отборът играе за победа във всеки мач. В нашия клуб няма човек, който да застане пред футболистите и да има каже да спрат да играят.

Нашият отбор е с традиции и няма да допуснем знайни и незнайни герои да спекулират с името на Спартак.

С уважение

Денис Хасан, изпълнителен директор на ПФК Спартак


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).