Предложиха на Марица бараж за "Б" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:50 / 21.07.2010
3776
БФС поиска официално отговор от Марица (Пд) за евентуален бараж за попълване на Източната "Б" група. Хората на Боби Михайлов са поискали най-късно до днес маричани да кажат дали са готови за мач с Разград. Целта е победителят от този двубой да заеме окончателно мястото на отказалия се от първенството Миньор (Раднево). Желание да участват в този бараж имат и от Нефтохимик, но те завършиха трети. От БФС са съобщили, че ако има бараж, в него ще участва единствено Марица и ако те откажат, в "Б" група ще влезе Разград. От Марица потвърдиха за офертата от БФС.

"Решението ще вземе нашият президент Рангел Берберов", отсече изпълнителният директор Георги Фиданов. Според запознати обаче вероятността Марица да приеме поканата за бараж е минимална. Отборът се раздели с доста играчи, които преминаха в Локо (Пд), Ботев и Спартак (Пд). Освен това селекцията на треньора Манол Георгиев е само на 1 седмица подготовка. При Манол тренират общо 15 футболисти - петима от тях са от набор 93, по четирима са от наборите 91 и 92. Информациите, че игралият в Ботев, Локо (Сф) и Родопа Стефан Учиков ще окачва калеврите на пирона, се оказаха пресилени. "Не смятам да спирам с футбола", заяви 34-годишният халф. Учиков изпълнява в Марица и функциите на помощник-треньор.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).