Изненада! Ивелин Попов разтрогна с Левски, за да подпише с Ботев (Пд)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
14:39 / 14.08.2023
11108
Ивелин Попов изненадващо се раздели днес с Левски, но още по-изненадващо ще се озове в Ботев (Пловдив).

"ПФК Левски“ се раздели Ивелин Попов по взаимно съгласие. Прекратяването на договора става по изричното желание на полузащитника. Със "синята“ фланелка Попов изигра 37 мача и отбеляза 5 гола. Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на "ПФК Левски“ благодарят на Ивелин Попов за всеотдайността със синия екип и му пожелават много здраве, лични и професионални успехи", гласи официалното съобщение от "Герена".

Ивелин Попов обаче е постигнал договорка с "канарчетата“ и съвсем скоро ще се присъедини към новия си отбор. Привличането му е първият осъществен трансфер на новия спортен директор Артур Платек, твърди Дарик радио и dsport.bg. За краткия си престой под тепетата полякът очевидно усети липсата на лидер в отбора, играч с много опит, който да умее в тежките моменти да поема диригентската палка. Платек усилено работи по привличането на поне още две нови попълнения.


Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).