Генчев: Не мога да гледам феновете в очите! Всеки треньор носи оставката в джоба си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
23:44 / 12.08.2023
6505
Треньорът на Ботев (Пд) Станислав Генчев логично бе разочарован от представянето на отбора след поражението с 0:1 при гостуването на Хебър.

Ето какво заяви специалистът след края на мача в Пазарджик:

По-кошмарен сценарий не съм и предполагал, че може да има - само две точки в първите пет мача. Днес изиграхме много добро първо полувреме с две чисти положения и пропусната дузпа. Получихме жълти картони, които доведоха до намаляване на агресивността, а това се отразява на целия отбор.

Второто полувреме започна много лошо, допуснахме гол, това е най-трудното за нас, противникът създаде много положения, можеше да вкара втори гол, ние можехме да изравним с изключително чистото положение на Нади.

Това, което виждам на тренировки - който се труди, на него давам шанс. На терена си зависи от футболистите колко се раздават, дали нещо им пречи. Оправдания винаги могат да се намерят. За днешния мач няма никакви оправдания. Нито футболистите на Хебър са по-добри, нито имат по-добри условия. Каквото и да кажа, ще прозвучи като оправдание. Вината е само на треньори и футболисти.

Искам да благодаря на феновете, защото до момента не показваме, че заслужаваме такава подкрепа. За доверието на ръководството ще се разбере.

Хубаво е, че имаме спортен директор. Обсъждаме селекцията, закъсняла е. Не мога да гледам феновете в очите. Благодаря им за доверието. Хората искат да виждат желание и борба. Сезонът е в много лоша посока. Трябва да направим всичко възможно да вземем победа. От напрежение е, не от неможене. Винаги взимаме грешното решение, когато трябва да завършваме.

Никога не съм бил притеснен за поста си. Всеки треньор носи оставката в джоба си. Резултатите ще покажат заслужил ли съм доверието.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).