Генчев: Трябва бързо да сменим чипа в главата! Не съм очаквал след загуба целият стадион да скандира името ми

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
23:51 / 04.08.2023
9681
Треньорът на Ботев (Пд) Станислав Генчев сподели първите си впечатления след поражението с 0:2 от Арда в четвъртия кръг на Първа лига. Специалистът заяви, че играчите му трябва да сменят чипа и настройките в главите си, а освен това отборът се нуждае от спешни нови попълнения.

Ето какво каза Генчев след края на мача на стадион "Христо Ботев":

Изключително неприятна загуба. По никакъв начин не отговорихме на подкрепата, която имахме от трибуните и трябва да се извиним на нашите фенове.

Трябва доста бързо да сменим чипа в главата и настройките за мачовете. Тези елементарни грешки да се изчистят. Лошото представяне оказва влияние и това много тежи на футболистите. Виждам ги как тренират и какви неща правят на тренировките. И в момента, когато дойде официален мач – все едно виждам други хора.

Това, което показахме като продукция през първото полувреме, не трябва да се повтаря повече.

Със сигурност се нуждаем от подсилване. Надявам се това да стане по-скоро. Имахме вече разговор с г-н Зингаревич на тази тема. Сигурен съм, че една победа ще се отрази на отбора. Трябва да изчистим главите си и да забравим за тези неща, които се случиха преди.

Липсата на победа тук оказва много голямо напрежение. Сега футболистите не показват дори 30 процента от това, което умеят.

Имах сега среща с феновете. Най-малко съм очаквал, че след загуба целият стадион ще скандира моето име. Ние сме изключително големи длъжници на публиката ни.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).