Площаков започна с Ботев, освободиха Байрактаров и Асен Христов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
11:35 / 15.07.2010
7479
Централният нападател Иван Площаков дойде в Ботев и вече започна подготовка с тима. Най-вероятно той ще дебютира още днес в контролата с Ботев (Гълъбово). Площаков премина през Марица и Спартак, игра известно време и в отбор от по-долните дивизии в Италия. В тима пристигна и друг офанзивен футболист - Петко Фанев.

Групата футболисти обаче се запазва, тъй като старши-треньорът Марин Бакалов освободи двама от тима. Става въпрос за юношите на тима Асен Христов и Спас Байрактаров.

"Няма да търпя мъртви души в отбора. Искам всички да се раздават максимално. Целта ни е да върнем облика на отбора от преди Христолов, като играем печелившо, но и красиво, с високо спортно майсторство. Знам, че ще е трудно, но това искаме всички, и от ръководството и феновете", заяви Бакалов пред репортер на Plovdiv24.bg.

Днес "канарчетата" ще изиграят поредната си контрола от подготовката. Те ще гостуват в Гълъбово на местния Ботев. В събота от 10 сутринта е проверката с Малеш (Микрево), която ще се играе в Костенец. След това, на 19-и, отборът заминава на лагер във Велинград. Там за сега са уредени две контроли - с Бенковски (Пазарджик) и Пирин (Разлог). Тимът се прибира в Пловдив в началото на август, като на 4-и има уговорена още една контрола. На 8-и, неделята преди старта на шампионата, пък ще бъде официалното представяне на отбора пред феновете. Тогава ще се изиграе контрола с Димитровград.

Марин Бакалов разкри още, че са подадени документи за участие и в двете елитни национални юношески групи - до 17 и до 19 годишни. Отборите вече са стартирали подготовката си за първенството, като в момента детско-юношеските школи са на подготвителен лагер в Банско.


Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).