ПФК Ботев с официална позиция срещу съдийството на Железов, показа и кадри

Автор: Стойчо Генов
Коментари (41)
16:52 / 24.07.2023
7474
Ръководството на Ботев (Пд) излезе с официална позиция относно съдийството в двубоя срещу Левски, загубен с 1:3 на стадион "Христо Ботев". От "жълто-черния" клуб разпространиха и видео с три от най-спорните отсъждания на съдията Валентин Железов.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на ПФК Ботев:

Изминаха два дни от края на мача с Левски. Осъзнаваме, че за загубата първо трябва да търсим вината в нашето представяне на терена.

В същото време, цялата футболна общественост видя редица спорни отсъждания в мача.

Представяме на Вашето внимание три ситуации, в които решенията на главния съдия и неговите помощници повлияха на развитието на срещата.

И трите положения бяха отсъдени в полза на Левски, а главният съдия нито веднъж не бе повикан да прегледа положенията от VAR.

1 - брутален удар с лакът в лицето на Мартин Секулич, при който главният съдия не отсъжда дори нарушение (влизането на Хосе Кордоба е за червен картон)

2 - дузпа за Левски - много спорна ситуация, при която множеството повторения показват, че контакт на Пунчец с играча на "сините" няма

3 - нарушение в атака на Уелтън срещу Джаспър Ван Хертъм - очевидна ситуация за фаул в нападение, в следствие на която пада третият гол за Левски

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (41)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).