Спас Байрактаров започна с Ботев, още две контроли другата седмица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (80)
13:47 / 08.07.2010
12699
Спас Байрактаров започна тренировки с Ботев Пловдив. Талантливият офанзивен футболист е продукт на школата на "канарчетата", но още 16-годишен бе взет от Левски София, където дори подписа договор със "сините". Роденият през 1987-а футболист обаче не успя да се наложи в състава на Евробоеца и игра под наем в различни отбори, сред които и Спартак Варна. "Канарчетата" ще проверят формата на футболиста, сред което ще се вземе решение дали ще остане в тима.

В събота е първата контрола на Ботев Пловдив за предсезонната подготовка. "Канарчетата" излизат на клубния си стадион от 10:30 часа срещу Брестник. "Не сме някакво страшилище, че да се плашат от нас, всичко е под контрол и мач ще има", заяви Марин Бакалов пред Plovdiv24.bg във връзка със слухове, че от втородивизионния тим искали засилена охрана за контролата. За другата седмица са уредени още две контроли. Ботев ще гостува последователно на Любимец във вторник и на съименниците си от Гълъбово в четвъртък.


Виж коментарите (80)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).