Генчев: Съжаляваме страшно много! С нетърпение чакам дербито на нашия стадион!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
21:13 / 16.07.2023
4604
Треньорът на Ботев Станислав Генчев бе разочарован от равенството 1:1, което се получи в 117-ото шампионатно дерби на Пловдив. За наставникът това бе дебют в най-интересния за града футболен двубой.

Ето какво каза Генчев след края на срещата на "Лаута":

Със сигурност трябва да съжаляваме и то страшно много. Имахме поне 4 чисти положения, които трябваше да реализираме. На всичко отгоре допуснахме елементалрна грешка при изравнителния гол.

Разочаровани сме. Футболът е отборна игра и трябва да работим още. Трябва да обърнем повече внимание на атаката, защото доста изпуснахме.

Променихме системата на игра, доста нови футболисти се появиха, изпитваме затруднения, но аз съм убеден, че ще показваме играта, която феновете биха искали.

Минков се справи перфектно, Акере имаше много трудности, защото му се наложи да играе срещу най-силния футболист на Локомотив - Джовани и ние очаквахме подобен развой. Секулич заслужи титулярното си място по време на подготовката.

Най-важен е синхронът в отбора. Да могат да правят нещата бързо и без много да мислят на терена. Очакваме развитие и при селекцията, която все още не е приключила. Изключително приятно ми беше да водя Ботев в този мач, но с нетърпение очавам и дербито на нашия стадион. Тогава футболистите на Локомотив ще исетят каква е подкрепата от страна на нашите фенове.

Срещу Левски съм сигурен, че стадионът ще е пълен, но се надявам да излезем победители от този двубой.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).