Петър Андреев: Богатство е да защитаваме емблемата пред такива велики фенове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (70)
10:38 / 13.07.2023
6580
Юношата на Локомотив Пловдив Петър Андреев, който наскоро подписа тригодишен договор със "смърфовете“, даде интервю пред клубната телевизия.

"От две години съм част от първия отбор и чувството е уникално. Това е сбъдната мечта за всеки юноша на клуба. Искам да благодаря на треньорите, че ми помогнаха да направя една крачка в моето развитие, да вляза в първия отбор“.

"Като юноша на клуба винаги съм се възхищавал и още се възхищавам на Димитър Илиев, Бирсент Карагарен и Илко Пиргов. През всичките ми години в клуба те винаги са били моят модел за подражание“.

"Надявам се да направим един добър сезон и да радваме нашите фенове, защото те винаги са зад нас. Публиката на Локомотив Пловдив е една от най-верните в цяла България и за нас това е богатство да защитаваме емблемата на Локомотив Пловдив пред такива велики фенове. Започваме сезона с Дербито на Пловдив. Надявам се да покажем добра игра и да зарадваме нашите привърженици“, допълни Петър Андреев.

Петър Андреев е роден на 02.07.2004 година в Пловдив. От 10-годишен е неизменна част от школата на Локомотив. В последните два сезона се състезава за дублиращия отбор на “черно-белите".


Виж коментарите (70)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).