Васил Стефанов отиде в Спартак, Бонев почна да свива групата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
16:22 / 24.06.2010
7814
Защитникът Васил Стефанов, който пристигна от Несебър със свободен трансфер в Локомотив Пловдив, тренира от днес със Спартак, научи Plovdiv24.bg. Ръководството на тима съобщи по-рано, че той е едно от сигурните нови попълнения на тима, но се оказа, че футболистът е имал само предварителна договорка със "смърфовете".

Не е ясно дали двете страни не са се разбрали за финансовата част от договора или старши-треньорът Христо Бонев не е одобрил качествата на играча, но от днес Васил Стефанов вече тренира със Спартак. Така групата от близо 40 души, която започна подготовка в понеделник започна вече да се свива. Вчера си заминаха двама от уругвайските футболисти, като в Пловдив остана единствено халфа Гуарино.

Футболистите на Локомотив Пловдив ще провеждат редовни тренировки до петък. В събота ще има възстановителна тренировка, в неделя е ден за почивка, а след това отборът заминава за лагера в Банско. В понеделник Христо Бонев съобщи, че на подготовката ще бъдат взети около 25 футболиста.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).