Любовта дава крила! Григор Димитров записа най-доброто си класиране от началото на сезона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:17 / 26.06.2023
1726
Григор Димитров записа най-доброто си класиране от началото на сезона. От днес той ще се завърне в топ 25 на света, след като си гарантира спечелването на 110 точки за ранглистата през изминалата седмица. Припомняме, че Гришо по свое желание започна участието си в Куинс още от пресявките и записа четири последователни победи. Това не му се беше случвало от миналогодишния Мастърс в Монте Карло. 

Победната серия на Димитров беше спряна на 1/4-финалите от бъдещия шампион Карлос Алкарас. Българинът обаче се изкачва с две позиции в класацията и вече под номер 24 в нея. Григор е с актив от 1430 точки.

Най-добрият български тенисист и новата му приятелка Мадалина Генеа са на крилете на любовта. Явно новата връзка се отразява много добре и на играта на Григор. Румънската красавица често публикува снимки и видеа в профила си в Instagram, с които подкрепя любимия си и показва на света колко много се обичат.

Последната фотография, която брюнетката публикува в социалната мрежа, показва Гришо, който се е излегнал на шезлонг. Българинът се намира до басейн, а Генеа не се вижда на снимката.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 24


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).