Феновете на Локомотив посрещнаха тима на първата вечерна тренировка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
18:47 / 21.06.2010
8486
Феновете на Локомотив Пловдив посрещнаха с песни и много ленти футболистите, които Христо Бонев изведе на първата вечерна тренировка на тима за сезон 2010/11, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Привържениците на "черно-белия" тим се бяха събрали на централата трибуна, докато тече ремонтът на отсрещната, с който стадионът ще покрие лиценза за "А" група и Локо ще е един от малкото отбори, които ще домакинстват на собствения си стадион.

В групата, която Христо Бонев изведе, нямаше почти никакви промени. Днес следобед на стадиона пристигна бразилецът Евертон Джилио - Том. Даксон Да Силва обаче за пореден път закъснява. Самият Бонев каза по-рано, че не се интересува от Даксон и не иска да го вижда в отбора.

Локомотив ще тренира до края на седмицата по два пъти на ден - веднъж преди обед и веднъж в 18 часа. В събота ще бъде направена възстановителна тренировка, а в понеделник футболистите заминават на лагер в Банско.


Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).