Бакалов остава треньор, назначават друг спортно-технически директор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:13 / 19.06.2010
3925
Марин Бакалов най-вероятно ще остане треньор на Ботев Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Той на няколко пъти коментира, че силата му е като треньор и иска да заеме този пост. Част от задълженията му обаче най-вероятно ще бъдат поети от друг спортно-технически директор. Все още обаче не се знае кой ще бъде назначен на този пост, тъй като на днешното заседание тези въпроси не бяха коментирани. Очаква се да бъде назначен и финансов директор на тима. Голяма е вероятността в треньорския щаб да попадне и Костадин Видолов.

Селекцията за новия сезон продължава с пълна сила. Договорки вече са постигнати с Димитър Байрев от Марица и брат му Владимир Байрев от Брестник. В Ботев ще дойде и юношеския национал - вратарят Илия Николов от Спартак Пловдив. Почти сигурен за трансфер е и Иван Площаков, който игра в Марица и Спартак, а за последно рита в тим от долните дивизии в Италия. Коментира се и името на Иван Танчовски, който игра между 98-а и 2000-а в Ботев.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).