Юноша на Реал (Мадрид) идва в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
22:58 / 18.06.2010
7249
Както Plovdiv24.bg вече писа, "Лаута" пристигат двама испанци, единият от които е юноша не на кой да е, а на Реал (Мадрид).

25-годишният нападател Антонио Мехияс Гаспар прави първите си футболни стъпки в шокалата на Кралския клуб. До миналия сезон той играе в словашкия Кошице, а преди това носи екипите на нискоразредни отбори в родината си. Вторият испанец пък е халф. Става дума за 27-годишния Хосе Мартинес Оя. За последно той е бил в Конкенсе в Сегунда дивисион Б. Това е третото ниво на испанския футбол, като според местните медии се е справил много добре през миналия сезон.

"Нямам търпение да се запозная с новите ми съотборници. Искам да постигна много успехи с Локомотив Пловдив", коментира Оя пред испанската преса. В кариерата си той е играл още за Алкал, Атлетико Мадрид Б и Марбея. Според самия Оя му остават само медицински прегледи, докато от Локомотив са категорични, че искат първо да го видят в игра. Това важи и за останалите чужденци, които попаднаха в полезрението на треньорския щаб.

В Пловдив вече пристигнаха трима уругвайци. Това са централният нападател Мауро Алдаве Бенитес, полузащитникът Хавиер Гуарино и защитникът Хосе Фернандес.

По-рано клубът парафира договори с три нови попълнения - защитниците Емил Аргиров от Спартак (Пловдив) и Васил Стефанов от Несебър.

В същото време Гонг съобщи, че размяната на Писаров И Христо Златински вече е факт, като последния идва на "Лаута". От ръководството на "смърфовете" все още отричат този трансфер, който обаче изглежда все по-вероятен.



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).